Dramatisk seier for rekruttlaget

Rekruttene med tre poeng i dramatisk hjemmekamp mandag kveld.

Det skulle bli en spennende kamp hvor rekruttlaget skulle strekke det lengste strået. Sarpsborg 08 tok ledelsen etter kun tre minutter ved William Lundby før Årvoll utlignet og det stod 1-1 til pause.

Andre omgang startet gjevnspilt før Årvoll skulle score på en dødball. Sarpingene presset på etter scoringen og utlignet etter 60 minutter ved Patrick Leines etter godt forarbeid av Christian Johannessen. Få minutter senere scoret de blå hvite igjen ved Einar Storvik, men selv om ledelsen var i boks skulle den ikke vare lenge. Årvoll dro på seg et rødt kort etter en røff takling på Oliver Midtgård, men skulle utligne til 3-3 få minutter før slutt med en mann mindre. Heldigvis ga ikke rekruttlaget opp og Einar Storvik satte inn 4-3 kun to minutter før slutt.

Etter 6 kamper står derfor Sarpsborg 08 2 med 15 poeng og ligger på en tredjeplass. Neste kamp er borte mot Molde 2 den 28.05, mens neste hjemmekamp er mot Træff 08.06.