Drømmestart for nykommerne mot VIF

Sarpsborg 08 startet 2019-sesongen med å slå Vålerenga 4-0.

Årets første treningskamp startet som den skulle: I et ganske rolig tempo med to lag som kjente litt på hverandre.

Etter ti minutter kom den første situasjonen å snakke om i kampen. Dessverre med et negativt utfall. Jørgen Horn fikk en albue plantet i ansiktet og gikk ned for telling. Midtstopperen måtte gi seg og ble erstattet av nykommer Nicolai Næss. Vi krysser fingrene for at det går bra med Horn.

Sarpsborg 08 tok ledelsen 1-0 midtveis i omgangen da en annen innbytter, Jonathan Lindseth, satte fart til venstre. Han tok seg forbi sin oppasser og slo ut i feltet hvor Mikkel Agger ventet og scoret sikkert.

1-0 ble til 2-0 da samme Lindseth satte fart og kombinerte flott med Strand Larsen. Alene med keeper ble førstnevnte felt. Det ble gitt straffe og fra ellevemetersmerket var Strand Larsen iskald.

Saken fortsetter etter bildegalleriet:

Vålerenga produserte en god mulighet ved Bård Finne i førsteomgang, ellers hadde sarpingene god kontroll før sidebytte. Selv skapte Sarpsborg 08 et par fine sjanser ved Ruud Tveter og Zachariassen.

Etter sidebytte produserte et ungt Vålerenga-lag to-tre fine sjanser innledningsvis, men det var Lars-Jørgen Salvesen som sammen med Harmeet Singh som skulle stjele overskriftene.

Nysigneringen startet sitt opphold i 08-trøya med å score på et direkte frispark, før han få minutter senere nettet sitt andre etter flott forarbeid av Singh.

Sarpsborg 08 leverte en god kamp og vant fortjent i LSK-hallen.

Kampfakta:

Treningskamp
Vålerenga - Sarpsborg 08 0-4 (0-2)
LSK-hallen

0-1 (28. min.): Mikkel Agger (Jonathan Lindseth)
0-2 (34. min.) Jørgen Strand Larsen (str.)
0-3 (78. min.) Lars-Jørgen Salvesen (Harmeet Singh)
0-4 (85. min.) Salvesen (Singh)

Sarpsborg 08s lag 1. omgang: Aslak Falch - Sulayman Bojang, Jørgen Horn (Nicolai Næss fra 10. min.), Joachim Thomassen, Amin Askar (Jonathan Lindseth fra 21. min.) - Alexander Ruud Tveter, Wilmer Azofeifa, Kristoffer Zachariassen, Anwar Elyounoussi - Mikkel Agger, Jørgen Strand Larsen

Sarpsborg 08s lag 2. omgang: Aleksandr Vasyutin - Jon-Helge Tveita, Nicolai Næss (Anwar Elyounoussi fra 67. min.), Joachim Thomassen (Sigurd Kvile fra 67. min.), Nikola Tklacic (Willam Lunde fra 67. min.) - Johan Olstad, Harmeet Singh, Matti Lund Nielsen, Jonathan Lindseth - Ismael Coulibaly, Lars-Jørgen Salvesen