Skjermbilde 2023-12-05 kl. 12.29.39

Eliteserie-debuterte søndag - nå har Elias forlenget kontrakten!

Elias Haug er Sarpsborg 08 spiller ut 2026-sesongen.

Annonse:

- Sarpsborg 08 er en veldig fin klubb å være i, med et spennende lag og et veldig godt trenerteam. Jeg føler jeg kan ta mange nye steg her, sier Haug.

Forsvarsspilleren fikk sin offisielle debut for a-laget i cupkampen mot Fu/Vo i våres, men søndag kom også de første eliteserieminuttene mot Bodø/Glimt på Aspmyra. Læringskurven har vært bratt for 17-åringen.

- Det var utrolig gøy å få debutere i Eliteserien. Det var en kul ramme og noe jeg har jobbet veldig hardt for å få til. Det skaper enorm motivasjon inn mot neste sesong, sier han.

Og utdyper:

- Jeg føler jeg har hatt god utvikling i år. Det er høyt nivå på a-laget og jeg føler jeg takler treningshverdagen bedre og bedre. Det går riktig vei. Rekruttkampene har variert, men vi klarte oss heldigvis til slutt.

Sportssjef Hampus Andersson er og fornøyd med signeringen.

- Elias har tatt fine steg i år og er i stadig utvikling. Han er fortsatt veldig ung, men har kvaliteter som er spennende. For Elias handler det om å være tålmodig og fortsette ta de små stegene i riktig retning. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Andersson.

Annonse fra Eliteserien: