Ellen mottok frivillighetspris

Ellen Bjørnsen ble hyllet da Lise Klaveness besøkte Sarpsborg 08.

Annonse:

Fra Sarpsborg 08 så dagens lys, har frivillige bidratt med å drifte klubben på alle områder, det være seg kamparrangement, byggeprosjekter, kjøkkentjeneste, supporterbutikk, styrearbeid og lignende. Klubben har tuftet hele sin eksistens basert på samarbeid med frivilligheten.

I løpet av et kalenderår, har Sarpsborg 08 estimert at det nedlegges i underkant av 50.000 timers arbeid blant våre frivillige. 

For Sarpsborg 08 er alle frivillige like viktige. Lise Klaveness er ute og besøker klubber og bygger opp et ildsjellandslag i disse dager. På dette laget fikk Ellen Bjørnsen en plass.

Ellen representerer klubben på en utmerket måte, også utad. Hun har vært med i Fossefallets styre, klubbens styre og vært en viktig bidragsyter på tribunen og snakket positivt om klubben. Ellen har sammen med Inger Hansen vært pådriver for innsamling og utlodning slik at vi kunne sette opp supporterbutikken på Stadion.

Hennes mann, Tor Ivar, var en av de iherdige som sto for dugnaden og reiste bygget på 49,9 kvadratmeter. Butikken står der fortsatt og benyttes hver hjemmekamp.

Supporterbutikken har vært Ellens hjertebarn i alle år og hun står fortsatt og selger supporterutstyr før kamper. I tillegg er hun en av våre ansvarlige for at klubben opp gjennom årene har hatt juleubtikk, det være seg på Stadion, Amfi Borg eller Storbyen.

Ellen var også med på å starte Damegruppa i Sarpsborg 08. Gruppa bidrar inn mot klubben der det trengs assistanse til driftsoppgaver. 

Vi ønsker å takke Ellen og alle henne frivillighetskollegaer i Sarpsborg 08. 

Annonse fra Eliteserien: