Endelig kamp igjen - få siste nytt før Stabæk her!

Det er munnbind, hurtigtester, avstand og trening som gjelder for Sarpsborg 08-guttæne om dagen. Vi har tatt en prat med Anders Kristiansen, Micke Stahre og fysioterapeut Petter Øren om ståa i klubben før årets første kamp.

- Vi må bare føye oss etter. Vi er heldige som får holde på og jobbe. Vi følger myndighetene og protokollen vi er underlagt. Det skal bli fantastisk å spille igjen. Vi gleder oss til å konkurrere igjen. Du skal trene kroppen, men det er noe med å trene konkurransehodet også. Det skal bli nydelig, sier keeper Anders Kristiansen.

Han står i mål i 45 minutter når Sarpsborg 08 møter Stabæk førstkommende søndag. Kampen, som har avspark 13.00, får du sett på Sarpsborg Arbeiderblads nettsider.

Saken fortsetter etter videoen:


48 timer før hver eneste kamp må spillerne teste seg mot corona. Fredag passerte alle Sarpsborg 08-spillerne smittefri.

Annonse:
- Det er viktig for sikkerheten for alle som er involvert rundt laget. Det er en ekstraprotokoll fra hva vi egentlig hadde i fjor, sier fysioterapeut Petter Øren.

- Å bruke munnbind og ta test er en kosmetisk ting, men jeg tror alle gleder seg, også de hjemme, til at vi kommer i gang, sier hovedtrener Micke Stahre.

- Vi har hatt noen internkamper på veien, men det er første kamp siden Molde. Vi kommer til å ta kampen mot Stabæk veldig seriøst, men det finnes også en fysisk tilpasning. Vi er veltrent og har trent godt, men 45 minutter blir helt perfekt for spillerne, så tar vi det derfra. Det viktigste nå er at vi kommer i gang, utdyper han.

Annonse fra Eliteserien: