Engebretsen: - Situasjonen er litt uavklart

Mandag ble 25 ansatte permittert i Sarpsborg 08. Hvor alvorlig er egentlig situasjonen? Vi tok en prat med Espen Engebretsen - en daglig leder som stolt ser sarpingene støtte opp om klubben i en vanskelig tid.

Annonse:

- Det er ikke alle oppgaver som er like moro, men vi er flere som tar beslutninger og gjennomfører. Vi har en gjeng fantastiske ansatte som skjønner situasjonen. Alle er enige om at vi må komme gjennom. Vi må stå i det så lenge det holder på, sier Engebretsen om den tunge beslutningen om å måtte permittere 25 ansatte. 

Meld deg inn i bunnen av artikkelen!


Når Eliteserien drar i gang, er uavklart. Det eneste man vet, er at serien ikke er avlyst, men utsatt.

- I utgangspunktet skal det spilles 30 serieomganger og vi skal kåre en seriemester. Det blir en venteperiode som er vond, så får vi se hvor mye av inntektene som til syvende og sist forsvinner, men situasjonen er jo litt uavklart, sier han.

Medlemmene strømmer til

I etterkant av et innlegg Engebretsen selv skrev til supporterne nylig, opplevde Sarpsborg 08 en storm av sarpinger som ønsket å støtte klubben.

Saken fortsetter etter videoen:


- Det er det litt morsomme oppe i dette her og gir oss tro på at dette kan ta noe godt med seg. Jeg har ikke faktatall på det, men når Norge går så det griner med gass, olje, fisk og finans, så går Sarpsborg litt bedre. Når Norge går ordentlig på tryne, så går sjelden Sarpsborg på tryne, det går litt dårligere. Svingningene i Sarpsborg-samfunnet er gjerne litt mindre enn landet generelt. Dette er noe jeg tror vi kan ta med oss inn i denne perioden.

- Nå blir det viktig at alle prøver å ta sitt samfunnsansvar. Hele byen har bevist at toppseriefotball. Om denne perioden gir oss flere medlemmer, er det selvsagt noe vi blir veldig glad for, sier Engebretsen.

Meld deg inn her: 

Annonse fra Eliteserien: