Engvall sikret poeng i Sandefjord

Sarpsborg 08 slo tilbake og tok et viktig poeng i Sandefjord.

Etter en jevn start på kampen, var det Sarpsborg 08 som tok tak i taktpinnen i Sandefjord. De for kvelden grønne og sorte fra Olavs by skapte tidlig sjanser. Victor Torp, Tobias Heintz og Ole Jørgen Halvorsen hadde alle gode skuddmuligheter - dessverre uten uttelling.

Det var Sarpsborg 08 som styrte den første halvtimen, men herfra og omgangen ut jevnet det seg noe ut. Sandefjord skulle omsider også score da Mohamed Ofkir etter 43 minutter avsluttet flott i lengste hjørnet - utagbart for Anders Kristiansen.

Mikkel Maigaard fikk minuttet senere en enorm mulighet til å utligne, men avslutningen gikk rett på keeper.

Presset på for utligning

- Vi må være mer distinkte i spillet vårt. Ta ballen fram! sa Billborn tydelig til spillerne i pausa.

... og Sarpsborg 08 gikk offensivt til verks etter sidebytte. I det 54. minutt kom Gustav Engvall til en god mulighet. Svensken vendte opp innenfor 16-meteren og avsluttet like utenfor.

Se høydepunktene fra kampen her:

Sarpingene hadde flere halvsjanser og gravde fram en rekke hjørnespark etter sidebytte. Quint Janssen var dog kongen av feltet og rensket unna det meste for vertene.

Engvall i bakrom

78 minutter ut i kampen kom endelig utligningen. En flott stikker i bakrom fra Joachim Soltvedt ble godt utnyttet av Engvall. Alene med keeper var spissen iskald og bredsidet sikkert inn 1-1.

Sarpsborg 08 fikk den største sjansen til å avgjøre kampen. Igjen var Engvall på løp. Han dro seg i inn i feltet, avsluttet i stolpen. På returen var Molins frampå. Han forsøkte seg med en akrobatisk avslutning - dessverre like over.