Er med i målklubben: - En fin måte for oss å støtte klubben

Malermesterne Eriksen & Larsen AS og Ingebretsen Byggdrift & Montering støtter Sarpsborg 08 gjennom målklubben.

- Da vi så målklubben ble lansert, tenkte vi at dette er en veldig fin måte for oss å bidra. Vi håper på bøtter av mål i år, sier Lasse Eriksen i Malermesterne Eriksen & Larsen AS.

Sammen med Ingebretsen Byggdrift & Montering er de først ute av bedriftene i målklubben. De håper bedrifter som privatpersoner slenger seg med.

- Dette er passelig både for store og små bedrifter. Skulle guttæne dunke inn 50 kasser i år, gir det for det første 50 artige stunder, men og en sluttfaktura vi fint kan leve med. En perfekt måte å støtte klubben på i en tøff tid, sier han.

Oppfordrer andre til å bidra

- Jeg er helt enig med Eriksen og Larsen. For meg var dette en fin måte å bidra til klubben i en tøff periode. Jeg anbefaler alle andre å gjøre det samme, sier Stian Ingebretsen som driver Ingebretsen Byggdrift & Montering.

Bedrifter kan velge å gi 50, 100, 250, 500, 1000, 2000 eller 3000 kroner pr. scoring. For privatpersoner starter et bidrag på 10 kroner.

- Her setter vi stor pris på alt som er. Vi håper målklubben blir årets største Sarpsborg 08-dugnad, sier Alexander Klaussen, som er salgssjef for privatmarkedet i Sarpsborg 08.

Som bedrift, er alt du trenger å gjøre å velge "Bidra som organisasjon" i skjemaet her. Fyll ut informasjonen og ønsket sum, så får dere faktura av oss etter endt sesong.

Kanonpremier

Både for privatpersoner og bedrifter er det lagt opp til spennende premier. Hver runde trekkes drakt og gavekort blant samtlige, mens hovedpremiene etter endt sesong er veldig spennende:

For bedrifter:

  • Foredragskveld med Mikael Stahre og Thomas Berntsen for inntil 10 personer inkludert mat og drikke.
  • Sarpsborg 08-kamp i egen losje for inntil 20 personer inkludert mat og drikke.
  • Helsides annonsering i SA

For privatpersoner:

  • Reise for to med a-laget til neste treningsleir, inkludert fly og tre overnattinger på hotell
  • Golfrunde med Joachim Thomassen og Magnar Ødegaard
  • To sesongkort for 2021-sesongen
  • VIP-kveld for fire personer i 2021-sesongen inkludert billett og mat. Dere hentes i 08-taxi.

Annonse fra Eliteserien: