Ettmålstap i 16. mai-kampen på Åråsen

Sarpsborg 08 tapte 1-0 mot Lillestrøm.

Sarpsborg 08 startet 16. mai-kampen på Åråsen best. Anton Salétros testet skuddfoten etter et par minutter, men forsøket gikk utenfor. Få minutter etter ble Eirik Wichne spilt fri i bakrom. Backen kom alene inn mot keeper, men Christiansen reddet fint.

Gjestene fra Olavs by var gode de første 10-15 minuttene i Lillestrøm, men kampbildet skulle snu. Hjemmelaget tok over mye av banespillet, dog uten å skape et ras av sjanser. Én veldig stor sjanse skulle de imidlertid spille seg fram til. Eskil Edh vant en duell på bakre stolpe og headet i tverrliggeren.

Sarpsborg 08 startet også andreomgangen brukbart, men her bølget det mer fram og tilbake. I en god periode av gjestene, skulle LSK ta ledelsen. Vertene utnyttet en feil i de blåhvites bakre rekker. Akor Adams satte fart og fikk spilt fri Ibrahimaj foran kassa. Kantspilleren kunne trygt sette ballen i mål til 1-0.

LSK spilte seg også fram til en ny scoring, men den ble annullert for offside.

Sarpsborg 08 jaktet utligning på tampen, men det ble med forsøket. LSK vant 16. mai-festen på Åråsen 1-0.