Familien Thomassen i Luxembourg meldte seg inn i Sarpsborg 08

Jan Petter flyttet til Luxembourg for 19 år siden. Hjembyen og fotballen har han ikke glemt, for å vise sin støtte meldte han inn hele familien.

Annonse:

Jan Petter Thomassen vokste opp i Sarpsborg, og bodde i Ringgata kun 300 meter fra Sarpsborg Stadion. Siden den gang har han flyttet til Luxembourg og blitt boende i 19 år, men hjembyen sin glemmer han ikke. Derfor valgte han nå å melde inn hele familien som medlemmer i Sarpsborg 08.

Meld deg inn i bunn av artikkelen!


- Vi har hytte i Råde, så vi får alltid med oss et par kamper på stadion i løpet av en sommer. Hele familien følger med på kampene. Jeg spilte selv fotball i SFK i mange år, derfor er det naturlig for oss å følge med, forteller Jan Petter.

- Vi er avhengige av medlemmene

Som utflyttet sarping er Jan Petter tydelig på at han fortsatt er glad i byen.

- Sarpsborg er en liten by i Europa, middels stor i Norge. Det betyr at vi er avhengig av hverandre og medlemmene. Hvis alle gjør litt kan det bety mye for klubben vår. Fotball er et marginspill, vi kan få en fordel i forhold til andre klubber. Det er en liten sum for oss som kan ende opp i poeng til slutt, fortsetter han.

Familien har reist til begge cupfinalene og var også tilstede under Europa League kampen i Genk.

- Fotball er noe spesielt som skaper historie, og man blir jo selvfølgelig stolt av å være fra Sarpsborg. Jeg var på stadion når det var 30 personer tilstede og jeg var tilstede under Europa League. Har vi klart å lage eventyr en gang, kan vi selvfølgelig få det til igjen! Derfor er det ekstra viktig for oss å bidra, avslutter han.

Vi gjør det vi kan, vi kjøper mange pølser på stadion når vi er på kamp – og vi skal selvfølgelig være medlemmer!

Meld deg inn her: 

Annonse fra Eliteserien: