Familietribunen blir Eidsberg Sparebank-tribunen

Eidsberg Sparebank er opptatt av å bygge lokalsamfunn. Gjennom en ny tribuneavtale med Sarpsborg 08, håper sparebanken å få tydeliggjort dette i enda større grad.

- Vi føler at en familietribune er veldig oss. Vi føler vi er med på å bygge lokalsamfunn i Sarpsborg når vi går inn på en avtale som dette. At det er en familietribune, gjør det bare enda bedre. Det gir oss god synlighet og vi tenker at vi kan skape mye i fellesskap med Sarpsborg 08 med aktivitet, engasjement og moro mot barn, ungdom og familier, sier Tone M. Krogh i Eidsberg Sparebank.

Treårsavtale

Eidsberg Sparebank-tribunen skal fra seriestart 2021 prydes med nye skilter og sette farge på Stadion. Avtalen har en varighet på tre år.

- For oss er det viktig å være med å bidra rundt Sarpsborg 08. Klubben er en viktig del av lokalsamfunnet i Sarpsborg og omegn. Når vi først gikk inn for å overta et tribunenavn, var langsiktighet viktig for oss. Folk må gjøre seg kjent med tribunen og navnet. Vi synes jo Eidsberg Sparebank-tribunen klinger veldig godt, da, smiler Krogh.

Annonse:
Thomas Andersen, som er markedssjef i Sarpsborg 08, er i likhet med Krogh enig i at Eidsberg Sparebank-tribunen klinger godt.

«Meant to be»

- En bank med glød, engasjement og samfunnsansvar. Eidsberg Sparebank og familietribunen er på mange måter litt «meant to be». Vi mener dette er midt i blinken og treffer Eidsberg Sparebanks segment på en veldig godt måte, sier han.

- Vi er også veldig takknemlig for lengden på avtalen. Den gir oss forutsigbarhet, samtidig som den gir publikum og Eidsberg Sparebank langsiktighet. Vi skal få til mye moro sammen, sier Andersen.

Annonse fra Eliteserien: