Fantastisk familiedag på Stadion

Flere hundre kom på besøk da vi arrangerte gratis familiedag på Stadion.

Annonse:

Usikkert vær og litt sur vind hindret ikke flere hundre sarpinger i å komme på åpen familiedag på Stadion tirsdag i påskeferien.

- Vi er over oss av begeistring. Vi var veldig spente da vi så væremeldingen, men da vi så det sto kø fra garderobadøra og ut i gangen allerede ti minutter før vi dro i gang, skjønte vi at det her kom til å bli kjempesuksess. Vi antar det var rundt 800 barn og voksne innom i løpet av den halvannen timen vi holdt på. Det er vi stolte av og veldig takknemlig for, sier Alexander Klaussen i Sarpsborg 08.

Familiedagen er et viktig arrangement for Sarpsborg 08 Samfunn. KIWI stilte med gratis frukt til alle barna. Kamperhaug hadde fikset t-skjorter som alle fikk, mens Aktivitetsexperten sørget før aktiviteter til glede for de små.

Klubben bidro med vafler, kaffe og saft og hadde åpnet ogarderoben med opphengte drakter. Spillerne signerte autografkort og stilte velvillig opp til både fotballprat, bilder, aktiviteter, ansiktsmaling og selfier.

- Vi er kanonfornøyd. Vi kunne ikke bedt om mer vær og forhold tatt i betraktning. Det er andre gang vi arrangerer familiedag i påska. Sist var det 15 grader og sol, men det er tydelig at været ikke hindrer Sarpsborg 08-glade barn og familier i å møte opp, sier Klaussen.

Se video fra arrangementet her:

Annonse fra Eliteserien: