Fantasy er tilbake! Få Lindseth og Strand Larsens beste tips

I Sarpsborg 08-garderoben er konkurransenivået på topp når Eliteserien Fantasy rulles i gang - i alle fall hos en stor andel. Jørgen Strand Larsen og Jonathan Lindseth er to som legger mye prestisje i spillet. 

Annonse:

- Det gjør at man får fulgt ligaen enda tettere også utenom eget lag. En perfekt måte å bli bedre kjent med lag og spillere på, mener Strand Larsen.

Registrer ditt Fantasy-lag her!

 

Har seg selv på laget

Selv er den unge angriperen priset til 7,5 millioner på spillet, en sum han mener å kunne forsvare.

- Det har jeg tro på! Jeg har meg selv inne akkurat nå, sier han og ler.

- Jørgen Strand Larsen blir fantasyjokeren fra Sarpsborg 08. Han kan få et godt 2020, spår Lindseth.

Tror på KBK-komet

Midtbanespilleren har i tillegg til Strand Larsen plukket seg ut tre andre spillere.

- Wolff Eikrem er spillets dyreste, men jeg mener han må med. Det bor så mye målpoeng i han. I tillegg tror jeg på Islamovic, den nye RBK-spissen. Pellegrino fikk en ny høst i KBK og jeg tror han fortsetter nå. Et varp, mener Lindseth.

Spår Hauge-gjennombrudd

Jørgen Strand Larsen ser på sin side andre veier.

- Pål André Helland kan man spare 1,5 mill. på sammenlignet med Wolff Eikrem. Han har sett god ut i oppkjøringen. Holder han seg skadefri bor det mye målpoeng i ham. Jeg tror også Bohinen, Dønnum og ikke minst Jens Petter Hauge i Bodø/Glimt kan bli en joker, sier han.

- Hauge kommer til å få godt med spilletid i år og gjorde det godt i fjor tross lite spilletid. Han er inne på laget nå, men jeg må selvsagt følge utviklingen den neste måneden.

Hvem er dine favoritter? Plukk ut ditt Fantasy-lag her!

Annonse fra Eliteserien: