Felix Michel klar på lån fra AIK

Den svenske midtbanespilleren har signert en kontrakt fram til 2. august.

- Jeg er først og fremst en fysisk, stor og sterk duellspiller. Det er mine fremste styrker, men jeg har også et bra pasningsspill og god spilleforståelse.

Slik beskriver Sarpsborg 08s nysignering seg selv. Felix Michel er signert på en låneavtale fra AIK fram til begynnelsen av august.

Hardtarbeidende

- Da muligheten kom, fikk jeg veldig lyst til å spille for Sarpsborg. Jeg vet at det er et godt lag med høye ambisjoner og gode trenere. Jeg hadde min første økt mandag og synes det var bra trøkk og kvalitet. Jeg har hørt mye godt om klubben og gleder meg til å komme i gang, sier Michel.

Annonse:
- Felix er en hardtarbeidende spiller som er duellsterk. Hans favorittposisjon er sentral midtbane, men han kan også spille i forsvaret og til nød på topp. En vaskeekte kriger, sier sportssjef Thomas Berntsen.

26-åringen ble etter gode prestasjoner i AFC hentet til AIK. Der har det blitt noe mindre spilletid. På spørsmål på om han ønsker å bli værende lenger i Sarpsborg, svarer han følgende:

- Jeg er åpen for det meste. Det handler om hvordan jeg gjør det og hvordan Sarpsborg 08 føler det. Det er absolutt en mulighet, sier han.

Dagpendler fra Strömstad

Michel kommer til å dagpendle mellom Sarpsborg og Strömstad.

- Han får pendlerstatus. Han har hatt korona tidligere og har blitt testet flere ganger hver uke i AIK. Nå blir han en del av kohorten vår på Stadion, sier Berntsen.

Sportssjefen mener svensken vil gi Sarpsborg 08 forutsigbarhet inn i et tett kampprogram de første månedene av seriespillet.

- Nå er vinduet åpent, vi har noen skader og ønsket å sikre oss litt nå. Vi har veldig mange kamper i juni og juli og ønsker ikke å stå igjen og være usikre når vi har mulighet til å unngå det, sier han.

Annonse fra Eliteserien: