Fem 08-spillere på digital landslagssamling

Fire av spillerne på G16-laget og Maja Martinsen er tatt ut på digital landslagssamling.

Annonse:

På jenter 16-landslaget er talentfulle Maja Martinsen tatt ut. Forsvarsspilleren kom til Sarpsborg 08 fra Trosvik. Etter å ha spilt på U20-laget til Sarpsborg 08, er hun nå en fast del av a-troppen.

- Maja har raske forflytninger, er løpssterk og har en meget god utholdenhet. Hun jobber godt begge veier og kan ha mange maksløp. Hun må betegnes som en spiller med god fart, god 1v1 defensivt og en bra takler. Maja elsker å gå i angrep og er flink til å komme til innlegg eller i avslutningsposisjon, og hun har evnen til å dra av spillere og score mål. Hun har god fotballforståelse, sier trener Leif Tsolis.

Fra Sander Solberg og Rocky Paulas G16-lag er Tarik Mrakovic, Edvin Lukacevic, Oskar Waagen Wisth og Jarik Sundling tatt ut.

Tarik Mrakovic, midstopper:
- Stor og sterk spiller med bra fart og god med ball. Veldig bra langpasninger. Har vært på landsdelsamling tidligere og var også i høst i landlagstropp med internkamper.

Edvin Lukacevic, midtbanespiller:
- Spennende spiller som er god med ballen og som har godt driv med ballen fremover. Har hatt en meget bra utvikling siste 12-18 måneder.

Oskar Waagan Wisth, spiss:
Rask bakromsspiss som jakter mål. Veldig ofte på rett sted foran mål. Scorer mål med begge bein og hodet.

Jarik Sundling, keeper:
En veldig spennende keeper med en utrolig fysikk til å være født i 2005. Han har store forutsetninger til å bli en kjempe i feltet på grunn av sin fysikk og timing. God keeperteknisk, uredd, god med ballen i beina og en utrolig oversikt.

Sarpsborg 08 er sammen med Vålerenga den klubben som har flest spillere i G16-troppen.

Annonse fra Eliteserien: