Flexi Regnskap står bak Sarpsborg 08 i tre nye år

Det startet med 25.000 kroner. Over flere år har samarbeidet mellom Flexi Regnskap utviklet seg til å bli stort og fruktbart - for begge parter. Flexi Regnskap har tegnet en platinaavtale med Sarpsborg 08 for 2020, 2021 og 2022.

Annonse:

- Vi er også veldig glad i Sarpsborg by og idretten i byen vår. Seriøsiteten Sarpsborg 08 står for liker vi å assosiere oss med. Det er helproft, sier daglig leder Gry Eriksen i Flexi Regnskap.

Møter mange i Sarpsborg 08-regi

Siden det første sponsoratet har regnskapsfirmaet fra Borgenhaugen og Sarpsborg 08 blitt knyttet tettere til hverandre. De siste årene har Flexi-logoen prydet både bakside av shorts og strømper, men i tillegg til synlighet rent visuelt, er Eriksen vel så opptatt av mulighetene en samarbeid med klubben kan gi.

- Vi er med på alt vi klarer å være med på i regi av Sarpsborg 08. Nettverket er veldig viktig for oss og selvfølgelig en årsak til at vi er med. Vi ønsker å være lojale og engasjerte og vil hverandre vel. Det er viktig å vise at man er en del av samarbeidet og benytte seg av mulighetene det gir. Gjør man det, skaper man mye moro for seg selv, men også for andre, sier Eriksen. 

Og utdyper:

- Selvom 2019 har vært litt vanskeligere sportslig for Sarpsborg, var det viktig for oss å vise at vi fortsatt vil være med å støtte. Derfor økte vi avtalen for de neste tre årene.

- Vi finner løsninger i fellesskap 

Morten Riise er salgssjef bedrift i Sarpsborg 08. Han kan fortelle om gode samtaler med Eriksen og regnskapsfirmaet.

- Det har vært en stor utvikling siden Flexi ble med for første gang. De er spesielt flinke til å være aktive i sponsoratet sitt. Når vi snakker sammen nå, sitter vi ikke nødvendigvis her for å selge inn altfor mye nytt. Vi finner løsninger i fellesskap som utvikler Flexi Regnskap og Sarpsborg 08. Det har vært veldig gode og motiverende samtaler, skryter han.

Og får støtte av Eriksen.

- Vi blir en sammensveiset gjeng i hele partnerpoolen. I tillegg til herrefotballen, har vi også vært med litt rundt damelaget. Vi er med og sponser golfturneringen som skal være på Skjeberg golfklubb. For oss er det viktig å være med. Når det er sagt, er det også veldig lett å være med. Skal vi ha med en ekstra person på et arrangement i Sarpsborg 08-regi, ordner det seg alltid. Klubben er serviceinnstilt og positiv. Det liker også vi å være, sier hun.

Annonse fra Eliteserien: