For deg som skal fornye sesongkortet

Ny billettleverandør gir deg som bruker en enklere kjøpsreise.

Sarpsborg 08 har fått ny billettleverandør. Fra og med dags dato er det TicketCo som står for levering av sesongkort og billetter til Sarpsborg 08 og deg som kunde. Det er nå slutt på brukernavn og passord for å fornye sesongkortet.

Dersom du har hatt sesongkort i 2019 skal du ha mottatt SMS og/eller e-post med en egen lenke du må benytte for fornyelse.

Benytt deg av denne lenken dersom du ønsker å sikre deg samme plass(er) også i 2020. Sesongkortet gjelder alle ordinære kamper i eliteserien i 2020.

Fristen for å fornye sesongkort er 31. januar.

Slik gjør du:

Klikk på lenken du mottar på SMS/e-post og følg de enkle stegene for å fornye sesongkortet ditt. Om du ikke har fått SMS eller e-post - send oss en mail på [email protected], så sender vi den til deg.

Digital løsning

Sesongkortene i 2020 kommer i utgangspunktet i digital versjon til nedlasting og bruk på mobiltelefonen. Ønsker du plastkort må du huke av for dette under kjøpsprosessen. Plastkortene vil ta noe tid å produsere. Mer informasjon om avhenting vil komme når disse er produsert.

Del kortet videre fra telefonen

Mange lurer på om man uten plastkort kan dele kortet videre om man selv ikke skal på kamp. Svaret på det er ja. Fra telefonen kan du enkelt dele kortet videre til enkeltkamper.

Bedriftskunder kan se bort fra denne e-posten. Deres sesongkort håndteres fortløpende av Sarpsborg 08s markedsavdeling.

Se hvordan du laster sesongkortet rett på telefon:


Annonse fra Eliteserien: