Før Dynamo Kiev: Utvik fra start

Les deg opp før kampen mot Dynamo Kiev. I midforsvaret: Bjørn Inge Utvik.

- Nå får vi kjenne litt på det beste nivået. Klarer vi oss greit her, skal vi være tighte og gode sammen vi, sier Bjørn Inge Utvik.

Saken fortsetter etter videoen:


Sarpsborg 08 spiller søndag mot den ukrainske storklubben Dynamo Kiev. Hovedstadslaget, som torsdag skal ut i sluttspillskamper i Europa League mot AEK Athen, har sin generalprøve mot Sarpsborg 08. Det er med andre ord mye som tyder på et stjernespekket Kiev i Marbella.

16 a-landslagsspillere

- Det kommer til å gå fort. Vi møter et lag som har 16 a-landslagsspillere i troppen, sier hovedtrener Geir Bakke.

For å ta tak, har han derfor valgt å sette Gaute Vetti inn sentralt sammen med Matti Lund Nielsen. Kristoffer Zachariassen spiller venstrekant, mens en syk Ole Jørgen Halvorsen igjen står over på høyrekanten. Her får Amin Askar sjansen.

- Hvis vi skal ha ambisjon om å dekke nok rom og flytte oss nok rent strukturelt, har vi tenkt at det må være en god løsning mot et så godt lag, sier hovedtrener Bakke.

Saken fortsetter etter videoen:


I midtforsvaret tar altså nysignering Bjørn Inge Utvik plass ved siden av Joackim Jørgensen.

- Vi har spilt mye sammen på trening og begynner å sette det litt sammen. Jeg tror det kan fungere fint, sier Utvik.

Annonse:
Jobber for fast plass

- Målet er selvfølgelig å spille fast. Det handler om å være klar og gjøre jobben når du er utpå banen. De beste spiller til slutt. Det er stor konkurranse, men det tror jeg bare er sunt. 

Geir Bakke er spent på å se de to sammen i fireren.

- Det blir spennende, for de møter veldig kvikke føtter. Det å kunne ta ut bakrommet tidlig nok, være sidestilt og tenke kjapt nok mot de blir en spennende oppgave. Det er der utfordringen ligger. 

Slik stiller Sarpsborg 08:

Aslak Falch - Jon-Helge Tveita, Bjørn Inge Utvik, Joackim Jørgensen, Joachim Thomassen - Amin Askar, Matti Lund Nielsen, Gaute Vetti, Kristoffer Zachariassen - Ronnie Schwartz, Alexander Ruud Tveter

Annonse fra Eliteserien: