Før Norrköping: - Målet er å gi Horn en omgang

Etter et langvarig opphold fra fotballbanen, tyder det meste på at Jørgen Horn nå er på vei tilbake.

Annonse:

Midtstopperen er nemlig i troppen som er på vei til Norrköping for sesongoppkjøringens siste treningskamp.

Billetter til serieåpningen mot Molde kjøper på YX 7-Eleven på Kurland eller via denne linken på Ticketmaster.no.

- Vi håper Horn skal få litt spilletid, kanskje en omgang. Det er målet vårt og målet til Jørgen. Det gleder vi oss til å se. Det skal bli gøy å få Jørgen inn i spill igjen, sier assistenttrener Tom Freddy Aune.

Fra Wolfsburg til svensk topplag

Sarpsborg 08s opprinnelige plan var å spille treningskamp mot Wolfsburg denne midtuken. Da tyskere trakk seg, ble det i stedet busstur til Norrköping med Rasta-stopp rett utenfor Karlstad. 

Saken fortsetter etter videoen:



- Det var enten å fly dit eller buss i seks-syv timer til Norrköping, men det er vi vant til, sier Aune.

Som gleder seg til å se laget i aksjon onsdag ettermiddag - et lag uten flere spillere som er opptatt med landslagsopphold.

- De fleste lag som er gode har noen vekk på landslagsoppdrag nå. Vi ønsker å se det vi har jobbet med i det siste. Vi kommer sikkert til å blande litt system mot Norrköping. Vi får en test mot et meget godt fotballag som slo Malmö 4-1 sist uke, men vi vil vise oss fram fra en god side mot et allsvensk topplag.

Slik starter Sarpsborg 08 mot Norrköping:
Aleksandr Vasyutin - Jon-Helge Tveita, Nicolai Næss, Joachim Thomassen - Ole Jørgen Halvorsen, Kristoffer Zachariassen, Matti Lund Nielsen, Wilmer Azofeifa, Jonathan Lindseth - Lars-Jørgen Salvesen, Steffen Lie Skålevik

1440x450_Sarpsborg08_Molde
Annonse fra Eliteserien: