Fossefallet bytter tribune

Supporterne tar plass på «Store blå» - et felt på den nye tribunen i Klokkesvingen.

Annonse:

- Dette har vært et sterkt ønske fra oss som supporterklubb. Etter enighet med Sarpsborg 08 er det bestemt at vi skal stå der fra 1. seriekamp, sier Fossefallet-leder Kjetil Frøne.

- Det er ikke sikkert vi har tak der fra første kamp, men tribunen vil hele tiden være i utvikling. Vi har stor tro på at dette blir en fantastisk løsning for både oss som supportere, men også for klubben, sier han videre.

Bortesupporterne tar over Fossefallet-tribunen

Kort fortalt betyr dette at samtlige med sesongkort på felt D nå har blitt flyttet over til felt H. Den tidligere ståtribunen vil nå bli benyttet av bortesupportere.

Dette har vært et sterkt ønske fra oss som supporterklubb

— Fossefallet
- Vi føler dette er vinn-vinn for veldig mange parter. I tillegg til at Fossefallet får ønsket sitt oppfylt, blir også fasilitetene for bortesupporterne bedre. Det har vært viktig for oss, sier styreleder Cato Haug.

Nye innganger

Med inntoget av den nye tribunen, vil det også bli endrede innganger for enkelte på Stadion.

- De som har billett eller sesongkort på Park & Anlegg-tribunen får nå to innganger. En på sørsiden av hovedtribunen, ned mot treningsbanen/sirkustomta, i tillegg til egen inngang ved sikkerhetsrommet. Dit kommer man fra gangstien ved undergangen mot Stopp, sier Cato Haug.

Kort fortalt blir endringene slik:

  • Alle med billett på Park & Anlegg-tribunen går inn fra motsatt side av hovedtribunen eller benytter ny inngang ved sikkerhetsrommet.
  • Felt H (Store blå) går inn fra motsatt side av hovedtribunen.
  • Familietribunen blir som før.
  • Hovedtribunen blir som før.
  • Bortesupportere bruker nå felt D. Inngang blir via isbanen.

- Vi tror dette kommer til å bli et løft for de som bruker Stadion. Nå som bortesupporterne er flyttet, kan alle på hovedtribunen også benytte nedre trapper når de skal hjem. Det kommer til å gå mye raskere å tømme Stadion. Dette tror vi blir bra, sier Haug.

Blir du berørt av endringen?

... men ikke ønsker å ta plass på den nye tribunen? Send en e-post til [email protected] og si fra hvor du eventuelt vil flytte.

28407149_10155527498574538_810272317_o
Annonse fra Eliteserien: