Fotballmoro på torget

I forkant av kampen mellom Sarpsborg 08 og Jerv var det duket for show på torget.

Det var mange folk, både store og små. Det var flere som ville få med seg det fantastiske showet på torget i Sarpsborg. Mange hadde møtt opp for å se triksekongen Adrian Krog, cheerleadere, brannbamsen Bjørnis, og ikke minst Sarpsborg-spilleren, Bjørn Inge Utvik.

- Det er fantastisk å se at folk bryr seg om klubben og støtter oss uansett. Vi håper at vi kan levere en god kamp foran mange folk fordi publikum har mye å si for oss, de løfter oss fram og lager god stemning, sier Utvik fra scenen.

Freestylekongen Adrian Krog viste fram sine beste triks ovenfor publikumet, noe som var veldig populært. Barna fikk også prøve seg på noen triks.

- Jeg synes det er veldig kult å se at det er så mange her og at det er så god stemning her. Man ser at det er flere her som er gira på å trikse, at man er interessert i den tekniske delen, det liker jeg veldig godt og så er det fint å se at det er så mange som er samlet på et sted, sier Krog.

Se bilder fra arrangementet her:

Det ble også et skikkelig show da cheerleaderne kom opp på scenen og gav folket meget god underholdning.

- Jeg driver med turn for Sarpsborg IF. Vi har trent i mange måneder og vi synes det er veldig gøy at vi kan få vise det fram til folket, sier Anders.

Maja (16) og Mathilde (16) takket også ja til et intervju.

- Vi synes det er veldig kult å vise det fram til vår egen by. Det er gøy fordi vi ser at andre synes at det er veldig stas, sier Maja og Mathilde fra Sarpsborg

Da det nærmet seg kampstart toget publikum fra torget til stadion akkompagnert av Skjeberg og Hornnes Skolekorps.

Se video fra Torget her:

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 19.09.2022, oppdatert: 23.09.2022
Skrevet av: Av Ivo Unkovic Hoel, Skjeberg Folkehøyskole