Fra U21-debut til egentrening

Gaute Vetti ligger ikke på latsiden tross debut for U21-landslaget.

Annonse:

Tirsdag fikk han debuten fra start da Norge U21 slo Ungarn 3-0 på bortebane. Torsdag var han tilbake på trening - på spillernes fridag. 

- Det er alltid kult å spille med flagget på brystet. Det er mange gode spillere der. Nå kjenner jeg mindre og mindre til krampene. Jeg håper å være klar for å stå 90 minutter nå, sier midtbanespilleren.

Bunnsolid etter skadeoppholdet

Vetti har tatt Stadion-publikum med storm etter sitt skadeopphold. En smell har blitt til to og tre, men nå håper han å være tilbake for fullt. Vetti er klar for første test - mot Vålerenga.

Saken fortsetter etter videoen:


- Vi må begynne å ta tre poeng. Det er ganske enkelt og det må begynne på mandag hvis vi vil spille i samme divisjon. Det tror jeg vi har gode forutsetninger for å klare, sier han.

Og utdyper:

- Hjemme har vi hatt mange gode kamper, selvom det har skortet på slutten. Vi må være oss selv, tørre stå høyt og overraske dem. Det mentale har utrolig mye å si i fotball. Med en gang vi leder, har vi noe å forsvare, mens de andre ikke har noe å tape. Vi må prøve å nullstille den tanken og gå ut for å angripe. Det er da vi er gode.

Toppbanner_Sarpsborg08_Valerenga

 

Annonse fra Eliteserien: