Full fart i Sarpspod 08

Norvik og Olsen tar tempen igjen.

Annonse:

Leder i Fossefallet, Kjetil Frøne, er første gjest i denne utgaven av SarpsPod 08. Han er optimistisk med tanke på fremtidige kamper. - Det kommer til å snu, og det skjer snart, sier Frøne. 

Damelaget til Sarpsborg 08 har fått en god start på årets sesong, og målet er opprykk. Søstrene Camilla og Caroline Bønøgård tok turen til Sarpsborg Stadion for å prate med Tom Arild og Kristian. På spørsmål om de hadde noen tips til herrelaget om hva de kan gjøre for å begynne å vinne kamper svarte de: Kom å se en kamp med damelaget! 

Damelaget spiller kamp allerede lørdag 11. mai kl. 16.30 på Sarpsborg Stadion. 

Følg damelaget på Facebook!

Nicolai Næss er ny på Sarpsborg 08 denne sesongen og er, etter seks serierunder, en av fem målscorere. Målet han scoret gjorde han mot Mjøndalen, på vakkert vis. Næss er også av den oppfatningen av at det kommer til å snu, og satser på at det skjer allerede mot Kristiansund på søndag. 

På tampen av episoden kommer både assistenttrener Tom Freddy Aune og Erik Holtan på besøk. Holtan har trent juniorene de siste månedene, men nå er han tilbake på A-laget. 

Lytt til SarpsPod 08 der du laster ned podcast. Du finner oss både i iTunes og i Spotify. Husk at du kan rangere oss i iTunes og abonner gjerne. 

Annonse fra Eliteserien: