Gatelaget med tre seirer: - Vi må klype oss i armen

Onsdag ble det gjennomført brobyggende fotball på Stadion.

Sarpsborg 08 har sammen med kommunen arrangert brobyggende fotball på Sarpsborg stadion. Politiet, NAV, Ung Motkraft, Nygårdshaugen, Thaiforeningen, Barnevertjenester, Fellesverket, Trygghetsuka og Gatelaget stilte alle lag.

Gatelaget startet med å spille mot politiet. Her endte det med 2-0-seier for Gatelaget.

- Det var en helt fantastisk dag for oss. Det var en super opplevelse med hele laget. Det er så mye glede og respons i gruppa. Det er så mye energi at vi må klype oss i armen, sier Nikolai Kaspersen som er trener på gatelaget.

Rune Haugan er med Kaspersen rundt gatelaget. Han opplever et lag som står ekstremt godt samlet.

- Vi har jobbet hardt med å få på plass en kjerne, men det har kommet veldig av seg selv. I går var vi 18 spillere totalt. Vi er ofte 14-18 på trening. Det har blitt et virkelig samhold i gruppa. Det vi er mest fornøyd med, er at vi har en gruppe som gir vanvittig mye av seg selv, sier Haugan.

Mot Ung Motkraft ble det 6-1-seier, mens Thaiforeningen ble beseiret 2-0.

- Det vi er mest fornøyd med, er at vi har en gruppe som gir vanvittig mye av seg selv. De backer opp om hverandre med fine egenskaper som gruppe og individbasert. Man kjenner på at det er en respons som stor, tross bagasjen flere av dem har med, sier Haugan.

Se video fra brobyggende fotball her:

Annonse fra Eliteserien: