Gaute Vetti signerer ut 2022-sesongen

Den talentfulle midtbanespilleren har signert en ny og forlenget avtale med Sarpsborg 08.

- Jeg er veldig fornøyd. Dette er et prosjekt jeg har tro på og det virker som om Sarpsborg 08 har tro på meg. Det virker som en fin match og jeg tror jeg kan utvikle meg fint videre her, sier 21-åringen.

Håper på skadefritt i 2020

Etter å ha trøblet med en skade tidlig i oppkjøringen, har Vetti de siste ukene vært med for fullt. Nå satser unggutten på en lengre periode skadefri.

- Jeg har vært med på noen nedturer, men flest fantastiske øyeblikk. De ønsker jeg å få fler av og dele med klubb og fans. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier han.

Og legger til at han opplever en ny, positiv energi i Sarpsborg 08.

Tror på «Sarpsborg 08-pakka» 

- Da Stahre kom inn, føltes det som det ble en ny giv her. Det merkes på alle plan og føles veldig bra akkurat nå. Alle fikk en ny boost og til tross for koronatiden, virker det som det er god stemning. Jeg har tro på hele Sarpsborg 08-pakka, sier Vetti.

Sportssjef Thomas Berntsen håper i likhet med Vetti på en skadefri sesong for midtbanespilleren.

- Potensialet i Gaute Vetti er udiskutabelt. En spilleklok og veldig spennende midtbanespiller vi håper å få mye glede av. Når han har vært skadefri, har Gaute stort sett spilt for oss. Det sier ikke rent lite. Klarer vi å holde ham skadefri og få ut det fulle potensialet, er Gaute en spiller vi vet vil være god for oss. Nå har vi sikret oss forlenget kontrakt med en talentfull og ambisiøs spiller. Det er vi glade for, sier han.

Annonse fra Eliteserien: