Geir Bakke til Lillestrøm

Sarpsborg 08 og Geir Bakke går hver til sitt. Klubbens hovedtrener gjennom de siste fem sesongene har takket ja til Lillestrøm.

- Vi har hatt fem flotte år sammen med Geir Bakke. Det har vært en suksesshistorie som nå tar slutt. I fotballen er det likevel slik ting fungerer. I blant dukker det opp nye muligheter for å skrive ny historie. Nå fikk Geir den sjansen i Lillestrøm - klubben fra hjemstedet sitt. Den sjansen ønsket han å ta og da sto heller ikke vi i veien for det, sier daglig leder Espen Engebretsen. 

Under Geir Bakke har Sarpsborg 08 spilt seg  til to cupfinaler, bronse i Eliteserien og Europa League i 2018.

- Det er som sagt en flott historie som nå tar slutt. Vi ønsker Geir lykke til i Lillestrøm. Nå handler det om å gå videre for begge parter, sier Engebretsen.

Sarpsborg 08 har hatt et sportslig tøft 2019. Plassen i Eliteserien ble likevel berget på nettopp Åråsen i siste serierunde. 

- Det er ingen tvil om at sesongen har vært tung, men vi klarte det viktigste: Vi overlevde i Eliteserien. For Sarpsborg 08s del handler det nå om å få på plass en riktig og god trener. Det er arbeidet er vi i gang med, sier Engebretsen.

Den daglige lederen er klar på at det ligger mye spennende i dagens Sarpsborg 08-tropp. 

- Vi må finne en profil som passer den veien vi ønsker å ta videre som klubb. Vi har en tropp med flere unge, talentfulle spillere mikset med en base solide, rutinerte. Vi går en kjempespennende sesong i møte og gleder oss til å få på plass rett person til å ta dette videre.

Eventuelle henvendelser tas med daglig leder Espen Engebretsen eller styreleder Cato Haug.

Annonse fra Eliteserien: