Gische Molins blir trener på U23-laget

Sarpsborg 08 fortsetter samarbeidet med Guillermo Molins.

Annonse:

- Jeg er veldig glad for å fortsette i U23-gruppa. I år klarte vi oss, men i 2024 sikter vi høyere. Vi skal skape en gruppe som skal stå godt på egne bein og som skal bli et naturlig steg for våre mest lovende å komme innom før de er klare for a-laget. Vi skal heve nivået og kvaliteten betydelig, sier Molins.

Svensken, som har en bunnsolid proffkarriere å se tilbake til, får med seg Dan-Atle Grønn i trenerteamet. Lars Brudalen er med som keepertrener.

- Det er jeg veldig, veldig glad for. Dan-Atle er rivende dyktig og vi jobber veldig godt sammen, sier Molins.

Hos ledelsen i Sarpsborg 08 er man glad for å ha sikret seg Molins’ underskrift.

- Å ha en person med rykende fersk erfaring fra toppfotballen og som vet hva som skal til for å lykkes, er veldig bra for oss. Gische er en samlende lederskikkelse. Sammen med Dan-Atle er vi sikre på at det kommer til å bli veldig bra. Det er viktig for oss å fasilitere best mulig for å få våre unge opp og fram. Gische blir en viktig brobygger mellom U23 og a-lag, sier daglig leder Raymond Fjeld.

- Gische og Dan-Atle har også vært tydelige på at man ønsker en sterkere U23-tropp som skal stå sterkt i seg selv og ikke nødvendigvis være avhengige av påfyll fra a-troppen hele tiden. Det er en tanke vi liker godt og som vi støtter oppunder, sier Fjeld.

Annonse fra Eliteserien: