Glimt ble for sterke i nord

Sarpsborg 08 var med i banespillet, men i begge bokser var Glimt vassere.

Annonse:

Det var seriemesterne fra Bodø som startet kampen på Aspmyra best. Hjemmelaget kom seg tidlig til en enorm mulighet etter et brudd høyt i banen, uten at det resulterte i nettsus. Franklin Tebo kom seg tidlig i press og bidro til å få avverget situasjonen i egen boks.

Sarpsborg 08s første sjanse tilfalt Niklas Sandberg. Victor Torp vridde spillet flott over til kantspilleren som dro seg inn i banen, avsluttet via en motspiller og rett på keeper.

I en periode av kampen der Sarpsborg 08 var mer med i spillet, var det Glimt som tok ledelsen. Igjen etter et brudd høyt i banen. Faris Moumbagna fikk ballen videre til Amahl Pellegrino som sikkert bredsidet inn 1-0 etter 20 minutter.

Junior og Ulrik Saltnes hadde begge hver sin gode mulighet mot slutten av omgangen. Juniors skudd gikk utenfor, mens Ulrik Saltnes' forsøk ble blokkert av Tebo.

1-0 sto seg omgangen ut.

Sarpsborg 08 startet 2. omgangen friskt og var gode de første 25 minuttene etter sidebytte. Likevel hadde hjemmelaget de feteste sjansene. Moumbagna avsluttet i stolpen. Returen hans gikk til Pellegrino, men Reinhardsen blokkerte mesterlig. Brunstad Fet hadde også et skudd i tverrligger, mens Zugelj fikk æren av å sette inn 2-0 etter 75 minutter. Det skjedde etter at Pellegrino hadde vært alene med Haug. Returen havnet hos Zugelj som enkelt doblet hjemmelagets ledelse.

Før dette hadde Sandberg og Reinhardsen begge hatt gode skuddforsøk.

Det siste kvarteret bølget det fram og tilbake. Zugelj og Torp hadde hver sin gigantiske mulighet, men det ble med sjansene.

Bodø/Glimt vant kampen 2-0.