Guillermo Molins er klar for Sarpsborg 08

Den svenske spissen har skrevet under en kontrakt med Sarpsborg ut 2020-sesongen.

- Jeg har en god relasjon til Mikael Stahre. Da han ringte kjente det som et godt alternativ fra starten. Samtalene gikk videre og nå sitter vi her. Jeg glad for å være i Sarpsborg og ser fram til denne muligheten, sier 31-åringen.

Fire seriegull i Sverige

Som spiller har Molins vært med på å ta seriegull med Malmö fire ganger - i 2010, 2013, 2014 og 2016. Han har i tillegg to belgiske seriemesterskap i vise til med Anderlecht i 2011/12 og 2012/13-sesongen. Nå skal han spille for Sarpsborg 08 ut sesongen.

Saken fortsetter etter videoen:


- Det er det vi har blitt enig om i først omgang, så får vi se hvordan dette utvikler seg. I Molins får vi en kriger og vinnerskalle med lang erfaring fra toppnivå, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Tok koronatest ved ankomst

Det første Molins måtte gjennom da han ankom Stadion, var en koronatest. Det i seg selv er et bilde på situasjonen mange fotballspillere nå befinner seg i. For angriperens del, er det først og fremst kampdagene han merker den største forskjellen.

- Man savner publikum og fans, men vi skal ut og vinne matcher for det. Jeg vil alltid gi hundre prosent for min klubb og vinne kamper. Det er det fotball går ut på, sier han.

Guillermo Molins skal spille i draktnummer 10 for Sarpsborg 08.

Annonse fra Eliteserien: