Guillermo Molins er tilbake i Sarpsborg 08

Den svenske angrepsspilleren har signert en kontrakt ut sesongen med Sarpsborg 08.

- Sist kom jeg fra to måneders pause fra fotballen. Nå kommer jeg fra et Rosenborg som har gått sterkt de siste to månedene. Jeg tror alle vet hva de kan vente seg, faktisk, sier Guillermo Molins når han møter oss på Gardermoen etter en hektisk dag.

Så hektisk har dagen faktisk vært at det først i 17.30-tiden ble offisielt klart at Sarpsborg 08, Rosenborg og Molins ble enige om et klubbytte. At Molins måtte forlate Sarpsborg 08 etter en tung avslutning på 2020-sesongen irriterer spissen den dag i dag.

- Det gikk veldig bra til å begynne med og jeg husker veldig godt Stabæk-debuten. Siden ble det skadet og det ble tøffere både for meg og laget. Det irriterte meg. Det var veldig tungt å forlate klubben, men nå er jeg veldig glad for å kunne spille i Sarpsborg og treffe lagkameratene jeg har savnet, sier han.

I bedre form enn i 2020

Sportssjef Thomas Berntsen gleder seg også til å få Molins tilbake i Sarpsborg 08.

- Guillermo Molins er den samme «Gische» som var her i fjor - bare skadefri og i en bedre fysisk forfatning enn hva tilfelle var i fjor. Vi har jobbet litt med dette og «Gische» er ekstremt motivert for å bidra i høst. Vi har noe uoppgjort sammen, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Se intervju med Molins fra Gardermoen nå i kveld her:

Den første halvdelen av sesongen har Molins vært involvert ti kamper for Rosenborg. Der har det blitt to mål og to målgivende pasninger til nå.

- På banen er Molins en naturlig leder. Det er en aura rundt ham som sprer trygghet til lagkameratene. Skadefri og i form er Molins en spiss av nordisk toppklasse. Han har en evne til å gjøre alle rundt seg bedre og vi håper virkelig vi skal få til mye moro sammen denne høsten, sier sportssjefen.

Klar mot Godset

Molins istemmer og håper å se et Sarpsborg 08 som skal klatre i høst.

- Vi er nummer 12 nå. Det gjorde vi i fjor også. Vi klatret veldig bra og det håper jeg vi skal gjøre igjen, sier han.

Guillermo Molins har sin første trening med Sarpsborg 08 torsdag og er spillerklar for kampen mot Godset på lørdag.

Annonse fra Eliteserien: