Gunnar og Ørnulf er en av mange sesongkortnykommere

Sesongkortsalget er i gang. I 2021 blir det et Stadion med mange helt ferske sesongkortholdere.

Annonse:

- Vi er tre kompiser som har vært mye på kamper før. Tidligere i desember snakket vi om å skaffe oss sesongkort. Vi har savnet fotballen og vært på kamper da det passet tidligere. Nå blir det sesongkort på alle tre, sier Gunnar Larsen.

KLAR: Ingvar Lyche og kompisene Ørnulf og Gunnar (bildet over) gleder seg til 2021-sesongen.
KLAR: Ingvar Lyche og kompisene Ørnulf og Gunnar (bildet over) gleder seg til 2021-sesongen.

Sammen med Ørnullf Elseth og Ingvar Lyche har han sikret seg plasser på E-feltet for den kommende sesongen.

- Det betyr mye for oss å ha et lag i Eliteserien. Fotball er gøy og spesielt kveldene med Europa League var noe ekstra. Nå gleder vi oss til 2021-sesongen. Jeg håper på enmidtbanespiller som kan strø litt ekstra gode pasninger til noen spisser som scorer. Det hadde vært artig om vi klatret litt på tabellen. Så tar jeg gjerne cupfinale til. Jeg har vært på begge, sier han.

Flere ferske kjøpere

Sarpsborg 08 har gjennomført en undersøkelse blant flere av de som har kjøpt sesongkort de første timene etter stuntet med lavere priser ble lansert. Det viser seg at få har hatt sesongkort tidligere. Bjørn-Tore Pedersen er en av disse. 

- Jeg har savnet veldig å se fotballkamper. Nå synes jeg det ble lagt fram en veldig bra pris. I tillegg ønsker jeg å støtte klubben i en vanskelig tid, så sesongkort var perfekt nå, sier Pedersen.

Sarpsborg 08 gjør sarpingen stolt

Pedersen er stolt sarping. Han mener å ha et toppfotballag i byen betyr mye.

KORT: For første gang har Bjørn-Tore Pedersen kjøpt sesongkort på Stadion.
KORT: For første gang har Bjørn-Tore Pedersen kjøpt sesongkort på Stadion.

- Sarpingene får økt selvfølelse! Vi får noe hyggelig å snakke om og ikke minst oppleve flotte dager på Stadion. Nå håper jeg vi ser et angrepsvillig lag i 2021 som kjører på med mye folk og høy intensitet, sier Pedersen.

Han mener senhøstens utgave av de blåhvite har vært mindre sjarmerende.

- Neste år blir det bedre! Man la jo i sin tid om fra to til tre poeng for at lagene skulle tørre å klinke til mer offensivt. Det håper jeg vi ser mer av til neste år. Jeg gleder meg!

Annonse fra Eliteserien: