Gustav Engvall er klar for Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 har signert den svenske angrepsspilleren Gustav Engvall på en låneavtale ut sesongen.

- I en periode der Kristian Fardal Opseth er langtidsskadet og åtte lag i Eliteserien er på jakt etter spiss, er vi veldig glad for å lande en såpass profilert spiss som Gustav Engvall, sier sportssjef Thomas Berntsen.

- Engvall har vært involvert i flere av de siste kampene til Mechelen, men ikke fra start. Han er imidlertid i kampform og er en spiller som vil kunne bidra øyeblikkelig, utdyper Berntsen.

Lån fra Mechelen

26-åringen kommer på lån fra KV Mechelen. Avtalen strekker seg ut sesongen.

- Jeg er spiss som har et ganske bredt spekter. Jeg er godt i boks, men kan også droppe litt for å involvere meg mer i spillet og kombinere med de rundt meg. Jeg er en bevegelig spiss med bra speed og teknikk, sier Gustav Engvall.

Svensken står med to a-landskamper for blågult. Han har tidligere spilt for klubber som IFK Göteborg og Djurgården. På merittlisten har han to svenske og ett belgisk cupmesterskap.

- Jeg er taggad!

- For min del handler det om å spille mer fotball enn hva jeg har gjort i det siste. Jeg har et ønske om å spille en viktigere rolle for et lag igjen. Her kjente jeg et bra trykk fra Billborn og co. som var tydelige på at de ønsket meg. Jeg er taggad for å kjøre på i Sarpsborg! sier Engvall.

Om det blir noen lengre avtale enn ut sesongen, er for tidlig å si noe om nå.

- Nå starter vi med et lån ut sesongen, så tar vi ting derfra. Det er det beste for meg, Sarpsborg og Mechelen. Det er tre parter her, men akkurat nå er jeg bare jævla taggad for å komme til Sarpsborg og vise hva jeg er bra for, sier Engvall.

Her presenterer vi Engvall:

Annonse fra Eliteserien: