Halvorsen forlenger avtalen med Sarpsborg 08

Ole Jørgen Halvorsen har skrevet under en kontrakt ut 2022-sesongen.

- Det er helt nydelig. Jeg er fornøyd og veldig glad. Jeg er veldig glad i klubben. Det er Borgen og Sarpsborg 08 som er moderklubbene mine. Det var ikke noe å lure på. Penger og økonomi betyr ikke det meste oppe i dette her, sier kantspilleren etter å ha krittet under på den nye kontrakten.

Stor erfaring

Sportssjef Thomas Berntsen er veldig fornøyd med å få med Borgen-gutten videre på ytterligere to år.

- Ole Jørgen er en bærebjelke for oss og en som går foran også i treningsarbeidet. Han står stort sett i trening, har stor erfaring, sunne verdier og en kropp som fint bør kunne spille toppfotball i tre til fem år til, sier Berntsen.

Saken fortsetter etter videoen:


At Halvorsen nå har krittet på en kontrakt ut 2022-sesongen, mener Berntsen er på høyde med å signere et ungt stjerneskudd. 

- Ofte blir det ikke så stor oppmerksomhet rundt å signere en likal spiller, men for oss, Ole Jørgen og hele klubben er dette veldig viktig og gledelig. Ingenting er bedre enn å sitte med en god følelse i magen etter å ha forlenget med en lokal spiller, sier Berntsen.

Ny giv med Stahre

Halvorsen tror Sarpsborg 08 går mot et godt 2020 og en fin framtid etter et litt trøblete 2019.

- Det har sett ganske bra ut, synes jeg. Det har vært spennende takter og veldig inspirerende med Micke Stahre som trener med ny formasjon. Det er ny giv og nye utfordringer, så det er veldig spennende. Jeg tror det blir bra, sier han.

Annonse fra Eliteserien: