Hansa Borgs årets unge spillere 2019

Hansa Borgs har kåret Leo Bech Hermansen og Andrea Ungar Jensen til årets unge spillere for 2019 i Sarpsborg 08.

Annonse:

Hvert år siden 2014 har Hansa Borg Bryggerier kåret årets unge spiller i Sarpsborg 08. For første gang er også en spiller på damesiden blitt dratt fram.

Andrea Ungar Jensen, den talentfulle angrepsspilleren fra Fredrikstad, mottok prisen sammen med G16-spiller Leo Bech Hermansen i pausen mellom Sarpsborg 08 og Haugesund i årets siste eliteseriekamp.

Dette heter det i begrunnelsen fra juryen:

Andrea Ungar Jensen:

Hun har tatt flere steg og har hatt en flott utvikling både på og utenfor banen siden hun kom til Sarpsborg 08 fra Begby i 2019. Hun har etablert seg på damelaget vårt i 2 divisjon, hun har veldig gode fotballferdigheter og hun har utviklet seg mentalt både som spiller og person. Hun er fortsatt veldig forsiktig, men har tross sin unge alder forstått alvoret med det hun driver med. Nemlig det å bli så god som mulig, og det krever hard jobbing. Vi gleder oss på hennes vegne og håper på mange fine år videre i Sarpsborg 08.

Leo Bech Hermansen:

Han kom til Sarpsborg 08 fra Fredrikstad i desember 2018 og har hatt en fantastisk bra sesong i 2019. Som sentral midtbanespiller med veldig gode basisferdigheter og ro med ballen ble han en veldig viktig spiller for vårt G16-lag. Han ble fort en leder i laget vårt både på og utenfor banen, og han var også kaptein. Fra sommeren av hospiterte han fast med vårt juniorlag på treninger og i kamper.

Disse har vunnet prisen:

  • 2014: Thomas Herskedal Torgersen
  • 2015: Brice Wembangomo
  • 2016: Jørgen Strand Larsen
  • 2017: Tobias Heintz
  • 2018: Adrian Hansen
  • 2019: Andrea Ungar Jensen og Leo Bech Hermansen
Annonse fra Eliteserien: