Harmeet Singh klar for Sarpsborg 08

Han har vunnet seriegull med Molde og notert seg for syv a-landskamper. Tirsdag skrev Harmeet Singh under en 1,5-årsavtale for Sarpsborg 08.

- Jeg har snakket mye med Geir og ser at det er en fin utfordring å komme hit. Jeg er en spiller som gir alt og som liker å ha ballen, sier midtbanespilleren.

Artikkelen fortsetter etter videoen:Som sikter høyt for lagets vegne også i 2018-sesongen.

- Jeg mener vi må jobbe med å gjenskape eller gjøre det enda bedre enn i fjor. Det må være ambisjonen, selv om det blir veldig tøft.

PÅ PLASS: Harmeet Singh besøkte både Borregaard og museet sin første dag i sarpedrakt. (Foto: Alexander Klaussen)
PÅ PLASS: Harmeet Singh besøkte både Borregaard og museet sin første dag i sarpedrakt. (Foto: Alexander Klaussen)

- Sarpsborg 08 har et lag der alle gir alt for hverandre. Et tøft og robust lag. Nå ønsker jeg å gjøre det best mulig sammen med dem, sier han.

Kvalitetsspiller

Sportssjef Thomas Berntsen er svært tilfreds med å ha landet Singh-signeringen.

- Vi er veldig glad for å ha signert Harmeet. Han har en midtbanespiller med kvaliteter vi har savnet. Kvaliteter vi vet kommer til å utfylle de øvrige spillerne veldig godt, sier sportssjef Thomas Berntsen.

- I tillegg til å være en arbeidshest, har Singh en ro og overblikk i spillet sitt jeg tror vi kommer til å nye godt av, utdyper han.

Kontrakt fram til sommeren 2019

Singh var klink fast på Molde-laget som tok seriegull i 2014 og imponerte stort i Europa League i 2015/16. Han har signert en kontrakt fram til august 2019.

- Om Singh leverer det vi håper, snakker vi en midtbanespiller i topp, topp eliteserieklasse. Sammen med Matti Lund Nielsen, Kristoffer Zachariassen, Gaute Vetti og Usman Muhammed er han en del av en ekstremt spennende midtbanekonstellasjon, sier Berntsen.

Som også har latt seg imponere av nykommerne Vetti og Muhammed i vinter.

- Gaute er fremdeles ung, men har tatt store steg på kort tid. Vi er sikre på at han kommer til å bli en viktig spiller for oss, i alle fall på litt sikt. Også Usman har tatt steg og var meget god i Spania. Det ser bra ut, sier Berntsen.

Singh utsikt
PÅ TOPPEN: Harmeet Singh ble med opp i det 32 meter høye tårnet på Borgarsyssel museum. (Foto: Alexander Klaussen)
Annonse fra Eliteserien: