Heintz hattrickhelt i syvmålsdrama mot Jerv

Tobias Heintz ble den store helten da Sarpsborg 08 snudde nok en kamp og vant 4-3 mot Jerv.

Førsteomgangen på Stadion ble en emosjonell berg-og-dal-bane for begge lags supportere.

Det var Jerv som kom best i gang og tok ledelsen allerede etter fem minutter. I etterdønningene av en corner var det Brenden som fikk avsluttet i mål.

Sarpsborg 08 tok fra dette minutt over det aller, aller meste som skjedde før pause. Utligningen kom også få minutter senere da Wichne spilte Salétros fri skrått inn i 16-meteren. Svensken dro seg inn mot nærmeste stolpe og avsluttet i korthjørnet forbi keeper til 1-1.

Det var mye Sarpsborg nå. Uttelling skulle det også bli etter 24 minutter. Thomassen stupheadet en crosser tilbake i feltet og Tobias Heintz fikk ballen. Etter et lite vrikk og en fin avslutning senere, hadde de blåhvite snudd kampen.

Jerv snudde før pause

Mange tenkte nok at mye skulle handle om de blåhvite videre, men gjestene fra Grimstad slo tilbake med en eneste gang. Tjærandsen-Skau utlignet til 2-2 og ti minutter senere var det Jerv som hadde snudd kampen. Etter en Sarpsborg 08-corner(!) kom Jerv alene med keeper. Finske Håkans var iskald mot Kristiansen og chippet inn ledermålet.

2-3 holdt seg omgangen ut.

Heintz i fyr og flamme

I pausen fikk Sarpsborg 08-spillerne det glatte lag av Joachim Björklund for måten man opptrådde på defensivt før pause. Etter sidebytte var det et mer solid defensivt Sarpsborg 08, men samtidig jagende hjemmelag.

De blåhvite radet opp sjanse etter sjanse, men det skulle gå helt til det 69. minutt før utligningen kom. Magnar Ødegård vridde ballen fint over mot Tobias Heintz som noe heldig, men akk så deilig, avsluttet via sin egen stamfot, tverrligger og i mål til en fullt fortjent 3-3-scoring.

Om han hadde noe tur med 3-3-målet, var 4-3-scoringen pur klasse. En klarering havnet i beina på mossingen som fra 15 meter hamret kula i korthjørnet til 4-3.

Sarpsborg 08s tredje strake seier er i boks!