Heintz vender tilbake: - Jeg tror det blir et fyrverkeri av et lag!

Den 23 år gamle mossingen Tobias Heintz er klar på et sesonglangt lån med Sarpsborg 08.

- Det er i Sarpsborg jeg har hatt mine til nå aller kuleste opplevelser på fotballbanen. Jeg er i god form og supermotivert for å ta fatt på en ny periode i klubben, sier Heintz.

Annonse:
Den offensive midtbanespilleren var tidligere denne uka i møte med Stefan Billborn og sportssjef Thomas Berntsen i Göteborg.

- Vi hadde en veldig god prat. Jeg kjenner Sarpsborg 08 godt og de kjenner meg veldig godt. Systemet og opplegget det legges opp til, tror jeg passer meg veldig bra. Det er en positivitet rundt klubben jeg ikke har sett på to-tre år. Jeg tror det kan bli ordentlig bra, sier han.

- Jeg ser for meg en helt ny, offensiv fotball der vi spiller med flere gode, offensive spillere som fortsatt skal ha det defensive i orden og jobbe som gærninger. Men vi må jage å score to, tre, fire mål hver match. Jeg tror det blir et fyrverkeri av et lag.

Lån med opsjon på kjøp

Heintz står med 33 målpoeng på sine 87 kampinvolveringer i Sarpsborg 08. I fjor var den anvendelige mossingen involvert i 27 kamper for Häcken og noterte seg for ni målpoeng - tre scoringer og seks målgivende pasninger.

Se hvor Heintz har flyttet inn og hva han tenker om 08-overgangen:

- Hodet mitt er fullt og helt i Sarpsborg 08. Jeg gleder meg til en sesong med fansen tilbake på Stadion og forhåpentligvis flere matcher med fullt trøkk på og utenfor banen.

Avtalen mellom Sarpsborg 08, Heintz og Häcken dreier seg om et lån ut 2022-sesongen der Sarpsborg 08 har opsjon på et kjøp etter sesongen.

- En entertainer i form

- Det er litt som Tobias selv sier - han kjenner oss godt og vi kjenner han veldig godt. Vi tror stilendringen i Sarpsborg 08 passer Tobias veldig godt og er trygge på at vi vil få det beste ut av ham. Gjør vi det, får vi en spiller folk vil komme på Stadion for å se spille. Han er ung, lokal og fotballklok. En entertainer i form, sier sportssjef Thomas Berntsen.

- Så handler det om å få Tobias påskrudd hele tiden, gjennom hele sesongen. Det har vi vært veldig tydelige på i samtalene med ham. Vi vet det bor godt med målpoeng i Tobias og har god tro at dette blir en god match, utdyper han.

Annonse fra Eliteserien: