Herman om feiringen med Lindseth: - Utrolig kult!

Rakkestad G2007-spiller Herman André Bjerke fikk en opplevelse utenom det vanlige mot Vålerenga. Se video lenger ned i saken.

Unggutten fra Rakkestads gutter 2007-lag prøvde seg på en high five da Jonathan Lindseth løp inn bak mål for å feire 1-0-scoringen mot Vålerenga.

BLID SKOLEGUTT: Herman (12) smilte fra øre til øre på Os skole tirsdag morgen. (Foto: Privat)
BLID SKOLEGUTT: Herman (12) smilte fra øre til øre på Os skole tirsdag morgen. (Foto: Privat)

- Jeg prøvde bare å få en high five, men så kom han og klemte meg. Det var utrolig kult, sier Herman, som er en ivrig Sarpsborg 08-supporter.

Helt i hundre

Det var liten tvil om hva som var snakkisen rundt bordet før legging hjemme hos familien Bjerke mandag kveld og på Os skole tirsdag formiddag.

- Jeg fikk dessverre ikke vært på kampen da jeg spilte selv, men Herman var helt i hundre. Det var alt han snakket om da han kom hjem, sier pappa Gunnar André Bjerke på telefon fra Rakkestad.

Herman har vært og sett Sarpsborg 08 i aksjon flere ganger live på Stadion. Om han ikke er der som tilskuer eller ballgutt, følger han nøye med hjemme fra Rakkestad.

- Selvfølgelig. Jeg er Sarpsborg 08-fan og har vært ganske mange ganger på Stadion. Det er kult å være på kamp der, sier han.

Kul stemning

Ballgutten har selv vært i aksjon på Stadion som spiller før og liker seg godt i Sarpsborg. Han syns det selvfølgelig var ekstra gøy med feiringen sammen med spillerne, men syns også stemningen var bra.

- Det var veldig bra. Det var en veldig kul opplevelse, sier han.

Se feiringen mellom Lindseth og Herman på nytt her:


Annonse fra Eliteserien: