Hockeyfrelste Jarle vil oppleve Stadion-stemningen

Han har aldri før hatt sesongkort på Stadion og kun sett Sarpsborg 08 live en gang. Nå vil Jarle Ødegård gi Stadion-stemningen en sjanse fra tribuneplass.

- 2020 har vært veldig spesielt. Jeg har fått sett en del hockeykamper - noen på TV og noen i Amfi'n, men det beste er jo å være på plass for å oppleve stemningen. Det er det jeg gleder meg til på Stadion. Jeg er spent på hvordan stemningen er på tribunen på Stadion. Jeg tror den er bra, for det har virket slik da jeg har sett 08 på TV, sier Ødegård.

Samme dag som Sarpsborg 08 lanserte sesongkortkonseptet med betydelig lavere priser enn tidligere for 2021-sesongen, slo Ødegård til.

Vil bli kjent med nye folk

- Jeg kom over videoen på Facebook og likte prisen godt. Jeg kjøper sesongkortet fordi jeg ønsker å støtte Sarpsborg 08. Så vil jeg gå på kamper for å oppleve stemningen og kjenne på hvordan livet er på tribunen. Kanskje blir jeg også kjent med nye mennesker. Det hadde vært hyggelig, sier han.

Ødegård bor i Ullerøy, men er sportsinteressert til beinet. Toppidretten mener han betyr mye for sarpinger.

Toppidrett betyr mye

- Hockey og fotball betyr mye for oss, så er det ekstra viktig å gruse den andre byen i alt, sier han.

- Hva gleder du deg mest til i 2021 på Stadion?

- Jeg gleder meg til å se et bra fotballag som angriper og ikke blir for defensive. Så gleder jeg meg til livet på tribunen, sier vår aller nyeste sesongkortinnehaver avslutningsvis.

Vi ønsker flere som Jarle Ødegård! Vil du være med på Stadion i 2021? Kjøp sesongkort her!

Annonse fra Eliteserien: