Hør hva Billborn mener blir ekstra viktig mot Jerv

Få siste nytt før bortekampen i Grimstad.

Annonse:

- Jeg synes vi har angrepet tapet mot Molde på en bra måte. Vi har tatt med det som var bra, men også tittet på ting vi kan gjøre bedre. Vi skal lære av det, men nå er alt fokus lagt på kampen mot Jerv, sier Stefan Billborn.

Sterkt hjemmelag

Jerv har plukket syv poeng til nå i årets eliteserie, samtlige på hjemmebane etter 2-1-1 på Levermyr. 

- Vi er litt usikre på hvordan de kommer til å organisere seg. De har variert veldig, men det skal vi håndtere. Vi er taktisk fleksible, men det må være en kamp der vi har fullt fokus hele veien og viser kvalitet, for Jerv er et bra lag som har holdt stand mot de fleste lag veldig lenge, sier hovedtreneren.

God selvtillit i gruppa

Hva angår skadesituasjonen, kan Billborn fortelle om status quo, men at skadede spillere nærmer seg.

- Stort sett alle spillerne er tilgjengelige. Thomassen, Wichne og Anders sliter litt, men det føles bra. Vi reiser dit med en bra ellever og en veldig sterk benk, sier han.

Sarpsborg 08 har lagt to knepne hjemmetap bak seg. Tross tap, har spillet i perioder vært godt og spillergruppa virker å ha fortsatt god selvtillit.

- Spillerne merker de er bra. Vi har ikke fått uttelling. Vi har skapt utrolig mye sjanser og vært mye i boksen til motstanderen. Vi må sette prikken over i-en, holde konsentrasjonen hele veien og ikke slappe av. Vi må drive og påvirke kampene hele veien og høyne hverandre, sier Billborn.

Se hele intervjuet med Billborn her:

Annonse fra Eliteserien: