Horn hyller stopperkollegaene

Jørgen Horn fikk sin første start på lenge mot Godset, men er langt fra sikker på at han blir værende fast i midtforsvaret.

Annonse:

- Ut fra antall minutter tror jeg de andre på laget skal ha full ære for de to seirene vi akkurat har hatt, mens jeg kan være med og ta litt kreditt for å ha vært med på poenget mot Godset, sier midtstopperen.

- Utvik, Magnar og Dyrestam har gjort en vanvittig jobb bakover i tillegg til vingbacker som løper rævva av seg. Vi har hatt tre drypp i år mot RBK, Kristiansund og Viking borte, ellers har vi vært ganske solide defensivt, utdyper Horn.

Saken fortsetter etter videoen:


Mot Strømsgodset fikk stopperbauta Horn 70 minutter på banen før krampa tok ham.

- De 70 var bra og det var gøy. Jeg synes kampen mot Godset gir et bra bilde på hvordan ting er nå. Kampen er ikke så bra, men vi tar likevel ett poeng. Jeg tror det skyldes at vi har et mye høyere nivå på trening tidligere i år. Vi er på vei, sier Horn.

Gleder seg til 600 personer på kamp

Lørdagens kamp mot Stabæk blir viktig i så henseende. En seier kan gi Sarpsborg 08 kontakt med lagene over på tabellen.

- Vi ser at vi banker på litt oppover, men og at det er tett bak oss. Det hadde vært befriende med en trepoenger nå til helga. Da tror jeg vi kan slippe oss litt mer løst utover høsten og spille mer offensiv fotball. Det ville vært godt å ikke spille med kniven på strupen hele tiden. Jeg føler det er bedre i år enn i 2019. Vi er også bedre offensivt, men må stå på videre og at vi kan få lov til å vise fram flere mål offensivt når det åpner for 600 personer på Stadion, sier han.

Tydelig på hva som må på plass for å seire lørdag kveld:

- Vi må ha tempo på ball og bearbeide dem.

Annonse fra Eliteserien: