Horn kastet maska - nå er han klar for ny match

Med en knapp time i beina fra hele oppkjøringen, var Jørgen Horn tilbake fra start mot Molde - uten maske.

Annonse:

- Den maska gjemte vi i garderoben. Den funket inne som jeg hadde trodd på forhånd. Jeg fikk vite at kirurgen at den ikke ville hjelpe mye uansett, så jeg droppa det. Det første kvarteret mot Norrköping spilte jeg litt med håndbrekket på, men etter det føler jeg ikke reserverte meg noe mot Molde. Jeg håper ikke folk synes jeg var reservert og feig der, sier midtstopperen.

Feig var han overhodet ikke. Og sammen med Nicolai Næss stengte han så godt som forsvaret. 

- Samarbeidet med oss synes jeg fungerte overraskende bra og veldig bra uavhengig av at vi ikke har spilt så mye sammen. Det samarbeidet tror jeg skal bli veldig bra. Vi sikter mot et lavt antall innslupne mål.

Saken fortsetter etter videoen:


- Jeg holdt 90, men jeg er veldig glad kampbildet ikke ble som i Molde i fjor høst. Da kunne det fort vært en tyngre Jørgen Horn. Det hjalp at vi trykket dem mye og hadde spill på deres banehalvdel. Det var 70 behagelige minutter der, sier han.

Kampen mot FK Haugesund spår Horn blir tøff.

- Det som blir viktig blir å vinne flest dueller. Kommer vi ut med mer enn 50 % der, er det en god sjanse. Det blir en krig for ekte mannfolk. Det laget som vinner den har stor sjanse for å ta tre poeng.

Annonse fra Eliteserien: