Horn og Molins er ferdig i Sarpsborg 08

Jørgen Horn og Guillermo Molins har spilt sine siste kamper for klubben.

- Vi hadde en god prat med Jørgen tidligere i dag. Han tok det med fatning, men det er selvfølgelig alltid kjedelig å skulle takke av et samarbeid med flotte personer, sier Thomas Berntsen.

Kom til klubben i 2018

Jørgen Horn kom til Sarpsborg 08 sommeren 2018 og tok del i lagets Europa League-spill. Totalt har midtstopperen vært involvert i 46 obligatoriske kamper for klubben.

- Jørgen har dessverre vært plaget av forskjellige skader mens han har vært hos oss. Han har likevel alltid framstått som en bauta og kjempet seg tilbake i stadig bedre form. Han har vært en lederskikkelse, men slik situasjonen er og har blitt, følte vi det riktig å avslutte med Jørgen nå. Vi ønsker ham all mulig lykke til videre, sier sportssjefen.

- Felles forståelse

Guillermo Molins har representert Sarpsborg 08 i to perioder. Først høsten 2020, deretter fra sommeren 2021 og fram til i dag. 

- «Gische» kom til oss med en aura og autoritet vi trengte. Hans tilstedeværelse på banen var voldsom i perioder. Starten av 2022-sesongen det samme. Han var en nøkkel i at Billborn-fotballen satt seg så fort som den gjorde, sier Thomas Berntsen.

- Med «Gische» var den en felles forståelse for at det var riktig å gå hver til sitt nå. Han har noen spennende muligheter har vurderer. Vi ønsker ham lykke til videre, sier Berntsen.

Annonse fra Eliteserien: