Horn tilbake: - Deilig!

Etter et langt skadeopphold fikk Jørgen Horn 45 minutter mot IFK Norrköping.

Annonse:

- Det var deilig å få noen minutter igjen. Jeg skulle gjerne sett et annet resultat, men alt i alt var det greit gjennomført der vi var veldig bra spillemessig i førsteomgang. Der er vi vassere enn dem, men de utnytter to småfeil hos oss, sier midtstopperen.

- 3-1 her er ikke krise. Vi er godt i rute, utdyper han.

Horn har vært ute store deler av oppkjøringen. Kroppen føltes likevel bra mot IFK Norrköping.

- Jeg var litt reservert de første 10-12 minuttene, men etter et kvarter henger en ball lenge i lufta. Jeg rekker å tenke at det er på tide å dunke til og drite i at øyet har vært som det har vært. Etter det fikk jeg trøkka til mer. Det var deilig å se at kroppen holder der og at jeg ikke var bekymret for at det skal smelle i hodet, sier han.

Saken fortsetter etter videoen:


Før serieåpningen mot Molde om halvannen uke mener Horn laget er godt i rute, men han er spent på hvilken formasjon laget går ut i.

- Vi står godt i 3-5-2 og 3-4-3 også. Det er ikke noe tvil om at vi har gjort det bra også i de formasjonene. Det blir nok mye som i fjor med tysk gegenpress. I tillegg har vi utviklet en del av eget grunnspill. Der tror jeg vi er vassere. Vi skal sørge for at det blir humør og at folk har det kult på Stadion. Det er det vi vil være bekjent av, sier han.

Annonse fra Eliteserien: