Se video: Slik legger du til sesongkortet på mobilen

Dersom du er en av våre mange billettkjøpere som benytter en smarttelefon, vil vi sterkt anbefale at du benytter Wallet-billetter fra TicketCo.

VIDEO: Se hvordan du lagrer sesongkortet ditt på telefonen:


 

Hva er fordelen med å bruke Wallet i forhold til å oppbevare billetten på e-post?
Wallet er en app som Apple har laget til iPhone. Appen gjør at du kan oppbevare billetter enkelt på telefonen.

Slik ser Wallet-appen ut på telefonen.
Slik ser Wallet-appen ut på telefonen.

Fordelen for deg som har kjøpt sesongkort/billett er at du:

  • Slipper å lete etter e-posten du mottok med billetten. Du har billetten trygt oppbevart i Wallet appen hvor den er lett tilgjengelig til enhver tid.
  • Billetten din vil vises på din låste skjerm 30 minutter før arrangementet starter. Sveip over meldingen som vises på skjermen og billetten vil vises.
  • Du trenger ikke printe ut billetten og er med å sparer miljøet.

Når billetten skal brukes vil arrangøren skanne QR-koden som ligger i Wallet-billetten. Ha derfor klar din billett i god tid før du kommer frem til innsjekkingspunktet på arrangementet hvor billettsjekk foregår.

Slik legger du til sesongkortet i Wallet

Alt du trenger å gjøre når du mottar sesongkort/billett på SMS/e-post fra TicketCo er å klikke på "Last ned" ved Wallet-vedlegget som følger med.

Steg 1: Trykk på linken du har fått på SMS/åpne e-post.

Skjermbilde 2019-12-11 kl. 07.27.08

Steg 2: Trykk "Last ned" ved Wallet-symbolet.

Skjermbilde 2019-12-11 kl. 07.30.46

Steg 3: Legg til i Wallet.

Skjermbilde 2019-12-11 kl. 07.32.29

Steg 4: Åpne Wallet. Her ligger sesongkortet ditt/billetten din.

Android-bruker?

Benytter du en smarttelefon fra Samsung, Sony, HTC eller lignende så kan du, uten problem, benytte Passbook-billetter fra TicketCo. Passbook er en billetteknologi som Apple har laget til iPhone, men det finnes flere apper i Google Play som du kan benytte til å oppbevare Passbook-billetter i. Benytt deg for eksempel av appen WalletPasses.

WalletPasses ser slik ut.
WalletPasses ser slik ut.

WalletPasses er gratis å laste ned og gjør akkurat det den skal: oppbevare billetter og kuponger på telefonen din. Den vil også vise deg billetten på din låste skjerm rett før du skal benytte den eller når du nærmer deg området der billetten skal brukes.

Å legge til Passbook-billetten fra TicketCo er helt identisk til hvordan det fungerer på en iPhone. Så last ned WalletPasses til din Android-telefon og gjør billettbruken din enklere og bedre.

WalletPasses til din Android telefon finner du her

Annonse fra Eliteserien: