Infotjenester er med i tre nye år

- Vi skal være en solid og stabil støttespiller for klubben. 

Torsdag satte Infotjenester og Sarpsborg 08 penn på papir. Signaturene markerer tre nye år med Infotjenester som platinapartner i Sarpsborg 08. En videreføring av eksisterende avtale, men med en økning.

Sterk historie sammen

- Historien vi har sammen med klubben er viktig for oss. Så betyr det selvsagt mye at ansatte hos oss som er fotballinteresserte kan benytte seg av et godt tilbud som betyr mye for dem. Vi føler vel vi sammen bygger omdømmet i byen videre, sier Cornelia Bjørke-Hill, som er kommunikasjonssjef i Infotjenester.

- Etter Europa League i fjor, har det jo gått litt tråere i år. Det blir spennende å følge de neste månedene, men for oss er det viktig å vise at vi skal være en solid og stabil støttespiller for klubben uavhengig av det, utdyper hun.

Fornøyd med Fanzone-utviklingen

Gjennom avtalen som platinapartner har Infotjenester også tilgang på Sarpsborg 08s spillere til enkelte aktiviteter internt. Det er et tilbud de har benyttet seg av.

- Det har vært viktig for oss. Det har gitt ansatte og barna deres fine opplevelser. Vi har også sett at utviklingen av Fanzone har vært veldig bra. Det er et godt tilbud vi ser familiene setter pris på, avslutter hun.

Annonse fra Eliteserien: