Infotjenester kjøper tribunenavn

Infotjenester-tribunen blir det nye navnet på tribunen i klokkesvingen.

Annonse:

- Infotjenester har kjøpt tribunenavnet for det neste halvannet året. De går inn med en betydelig sum i tillegg til den allerede eksisterende avtalen, sier salgssjef bedrift, Roar Johansen.

Trofast samarbeidspartner

Infotjenester har vært, og er, en svært viktig partner for Sarpsborg 08. Selv er sarpefirmaet stolte over å kunne dele tribune med Fossefallet.

VIKTIG TRIBUNE: Infotjenester-tribunen huser Fossefallet. Tribunen, som fortsatt er i utvikling, blir svært viktig for klubben.
VIKTIG TRIBUNE: Infotjenester-tribunen huser Fossefallet. Tribunen, som fortsatt er i utvikling, blir svært viktig for klubben.

- Vi har vært med fotballen i Sarpsborg siden første samarbeidsforsøk i Borg Fotball og gjennom alle nedturer og de senere års fantastiske oppturer. Denne tribunen vil representere det neste kapitlet i Sarpsborg 08s historie, sier Infotjenester-direktør Thorfinn Hansen, før han utdyper:

- Her skal der bygges fasiliteter som vil kunne bringe klubben videre fremover. Det er en stor glede å kunne delta her. At vi i tillegg får anledning til å dele plass med Fossefallet kan ikke bli bedre.

Gøy med lokalt tribunenavn

Fra tidligere, før kjøpet av tribunenavnet, er Infotjenester allerede platinapartner av klubben.

- Infotjenester befester seg som en av våre største samarbeidspartnere. Når tribunenavnet skulle selges, er det også gledelig at det går til en av våre lojale og lokale partnere, sier Johansen.

Infotjenester-tribunen vil være navnet fra og med neste hjemmekamp mot Tromsø 24. juni. Billetter til det oppgjøret kan du kjøper her. Også mot Tromsø er billettprisene på Infotjenester-tribunen (Felt G og H) 100 for voksne, 50 for barn. Dette er prisen fram til kiosk- og toalettfasilitetene er bedret.

Annonse fra Eliteserien: