Ismael har blitt en ny publikumsfavoritt

Da Ismael Coulibaly trente med Sarpsborg 08 for første gang i 2017, kunne han knapt et ord engelsk. To år senere er situasjonen helt en annen.

Annonse:

- Første gang jeg var her, var det veldig, veldig vanskelig med kommunikasjon. Jeg merket raskt at språk er kjempeviktig i fotball. Det hjelper meg veldig nå. Jeg bestemte meg for å lære engelsk - det er ikke perfekt, men det er OK, sier midtbanespilleren.

Får stadig flere sjanser 

Med språk, ny posisjon på banen og mer erfaring, har Coulibaly tatt stadig større steg for Sarpsborg 08. I høst har han vært involvert - enten fra start eller som innbytter - i så å si alle Sarpsborg 08s kamper.

Saken fortsetter etter videoen:


- Jeg er veldig glad over å ha fått flere sjanser. Det har smakt godt. Det eneste nå er situasjonen vår. Vi må vinne noen kamper utover, så blir alt enda bedre, sier han. 

Trives utenfor banen

Utenfor banen har også Coulibaly funnet seg til rette. Det nevnte språket har gjort det langt lettere å fungere i hverdagen. 

- På skolen har jeg lært litt norsk også. I tillegg har jeg mange venner som prøver å lære meg litt. Jeg har det fint her, sier Coulibaly.

Toppbanner_Sarpsborg08_Valerenga

 

Annonse fra Eliteserien: