Skjermbilde 2023-01-23 kl. 14.34.44

Jesper Wichstrøm Johansen skriver proffkontrakt

Borgen-gutten Jesper Wichstrøm Johansen har signert proffkontrakt med Sarpsborg 08.

- Det er en stor guttedrøm som går i oppfyllelse. Det er jo dette man har jobbet for siden man var helt liten og fulgte Sarpsborg 08, sier Wichstrøm Johansen.

Seks år i Sarpsborg 08

Borgen-gutten går inn i sin sjette sesong i Sarpsborg 08. Nå blir han en viktig del av nysatsingen klubben har med sitt U23-lag.

- Det er det her jeg har lyst til å holde på med de nesten 15 årene. Jeg skal sørge for å være så god at jeg tar de neste stegene som skal til. Det er en stor tillit å få som den eneste spilleren på U23-laget med proffkontrakt. Jeg skal vise at jeg har fortjent den tilliten, sier Wichstrøm Johansen.

DONE DEAL: Frederico Morais og Jesper Wichstrøm Johansen er fornøyde.
DONE DEAL: Frederico Morais og Jesper Wichstrøm Johansen er fornøyde.

Fornøyd Morais

Frederico Morais, som leder U23-laget, er glad for å ha med den energiske back- og kantspilleren.

- Det er en glede å kunne være med på å bidra til at Jesper kan ta det neste steget i karrieren sin. Jesper har alle verdiene vi ser etter i Sarpsborg 08. Han jobber steinhardt, har passion og gode holdninger. I tillegg elsker han Sarpsborg 08, sier Morais.

- Vi vil sørge for at Jesper får alle muligheter til å ta nye steg sammen med oss. Jesper var uheldig og fikk en alvorlig skade som kunne holdt ham ute i lang tid, men med motivasjon og hardt arbeid, klarte han å slå tilbake. Det er det vi ønsker av spillerne våre og Jesper er en slik, skryter Morais.

Annonse fra Eliteserien: