Joackim Jørgensen klar for Sarpsborg 08

Yven-gutten blir den andre sarpingen som vender hjem i løpet av kort tid.

Annonse:
Tidligere i januar ble Ole Jørgen Halvorsen klar for Sarpsborg 08. Nå er det klart at også den tidligere publikumsfavoritten Joackim Jørgensen returnerer til Olavs by.

Toårskontrakt

- Det er deilig å være hjemme igjen. Jeg har hatt en god dialog med Sarpsborg 08 hele veien. Det er deilig at det har kommet på plass, for enige har vi egentlig vært ganske lenge, sier 28-åringen.

 Nå har forsvars- og midtbanespilleren fra Yven har skrevet under en toårskontrakt med de blåhvite.


 

- Jeg er minst like sugen på å vise meg fram nå som da jeg dro ut sist. Forskjellen er at jeg har mye mer rutine nå. Jeg kan ikke slippe meg ned noe som helst, det har jeg alt å tape på, for å si det slik. Jeg har vært en del ute og erfart forskjellige ting. Det skal jeg ta med meg og bidra med i gruppa, sier han.

Har takket nei til andre 

At Jørgensen har vært ettertraktet, både av norske og utenlandske klubber, er det liten tvil om.

 - Jeg har takket nei til flere andre klubber. Enten har det vært snakk om et skikkelig bra tilbud fra utlandet, eller så har Sarpsborg 08 vært det eneste alternativet for meg. Noe annet i Norge fristet ikke.

 Sportssjef Thomas Berntsen er glad for å ha fått Jørgensen inn i klubben.

 - Siden Joackim forlot oss, har han vunnet seriegull i Sverige og spilt klink fast for Viking. Han er en spiller som tar for seg i duellspillet, men som samtidig er drivende god med ball. En klok fotballspiller, sier sportssjef Thomas Berntsen.

 - Joackim styrker den lokale profilen vår. Han kommer inn i en allerede veldig sterk spillergruppe, men vi forventer at han bidrar med rutine og profesjonalitet. Vi regner med at han blir med på å videreutvikle vår allerede gode treningskultur.

Joackim Jørgensen

  • Født: 20. september 1988

  • Posisjon: Midtbane/forsvar

  • Fot: Høyre

  • Tidligere klubber: Yven, Sparta Sarpsborg, Lørenskog, Sarpsborg 08, Elfsborg, Viking

Annonse fra Eliteserien: